Tel: 052 42 32 54

 

 

De Backer-Beirnaert: uw leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in Berlare 

 

Bij De Backer-Beirnaert kunt u terecht voor steenkool, huishoudelijk gas, pellets, Total brandstoffen en smeermiddelen. Het familiebedrijf in Berlare staat al jaren bekend voor een snelle levering van stookolie en smeermiddelen aan de scherpste, concurrentiële prijzen.

 

Geniet van onze uitstekende service aan de scherpste prijs

Wie kiest voor De Backer-Beirnaert, kiest voor een uitstekende service aan een scherpe prijs. We doen er alles aan om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u uw mazout gewoon online bestellen. Nadien ontvangt u, telefonisch of via mail, een bevestiging met het tijdstip van de levering. Uw betaling kunt u spreiden over 3 maanden. Ook is het mogelijk om met bancontact te betalen bij de levering van de mazout.

 

Niet alleen de betaalmogelijkheden, maar ook de levering loopt bij ons van een leien dakje. Zo leveren wij in de regio van Berlare, Gent, Dendermonde, Zele, Aalst, Wichelen, Lokeren en omstreken. We leveren zowel gasolie voor de verwarming, diesel gasolie en petroleum aan huis. Steenkool, pellets, huishoudelijk gas, gasolie extra en petroleum kunt u bij ons op het depot afhalen. Vergeet zeker niet uw eigen bidons mee te nemen!

 

Uw mazoutverdeler

Bij De Backer-Beirnaert leveren we enkel mazout van de hoogste kwaliteit. Daarom kiezen we voor Total Mazout Ultra. Aan deze mazout is een exclusief additief toegevoegd. Dit additief werd ontwikkeld en geperfectioneerd in de onderzoekscentra van Total.

 

Dankzij deze aanvulling, maakt Total Mazout Ultra drie keer duidelijk het verschil. Ten eerste verbruikt u er tot 7% minder mee. Ten tweede verbetert het de betrouwbaarheid en de verlenging van de levensduur van uw verwarmingsinstallatie. Ten derde zorgt het voor een verlaagde CO²-uitstoot. Kortom, Total Mazout Ultra is zuiniger, betrouwbaarder en schoner. Waarom twijfelt u nog?

 

Contacteer De Backer-Beirnaert!

Officiële verdeler

 

 

 

Total Brandstoffen

Total gas

Total Mazout Ultra

 

 

Geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer dan snel De Backer-Beirnaert! U kunt ons zowel telefonisch als via mail bereiken.

 

Ons bureau is open van maandag tot zaterdag van 7.00 tot 13.00 uur. Telefonisch zijn we echter 7 dagen op 7 te bereiken van 7.00 tot 22.00 uur.

U kunt uw bestelling ook online plaatsen.

Wij garanderen u een snelle levering!